Sok szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Törökné Tenk Dóri (Dorka) vagyok, kétgyermekes édesanya, a veszprémi Zimmezoom Fotóstúdió megálmodója.
Ha egy mondattal kellene jellemezni a munkámat, akkor azt választanám, hogy „Találj egy munkát, amit szeretsz, és egy percet sem fogsz dolgozni hátralévő életedben.”  Persze ez csak kis túlzással igaz, hiszen rengeteget dolgozom, de az biztos, hogy minden percét imádom a Zimmezoommal kapcsolatos teendőimnek.

Amikor az ember családfotóst választ, sok összetevőt kell figyelembe vennie. Természetesen a legfontosabb az, hogy azonosulni tudj a fotós képeivel, tetsszen a stílusa, de elengedhetetlen tényező a fotós személye, személyisége is. Gondolj csak bele, talán életed legfontosabb eseményeinél lesz jelen Veletek: babavárás(ok), gyermeke(i)tek születése, születésnapok, egyéb családi ünnepek. Nagyjából 800-900 család jár hozzám vissza rendszeresen, ez a szám folyamatosan bővül, és büszkén állítom, hogy rengeteg családnak lettem bizalmasa, barátja az évek alatt, a gyerekek pedig imádnak Zimmezoomolni.
Fő célom, hogy a szülők olyan fotókat kapjanak kézhez, amin a gyermekek az igazi arcukat mutatják – szó szerint bármire képes vagyok az igaz mosoly előcsalásáért.
A Facebook oldalamat követve biztosan leszűri a látogató, hogy újszülöttmániás vagyok – lelkileg nagyon gyorsan összefonódok a legkisebbekkel – sokan, akik már végignézték újszülöttfotózásomat, Babasuttogónak neveznek. 🙂

 

Fotósokból Dunát lehet rekeszteni…- fontosnak tartom pont ezért kitűnni mind a fotók egyediségével és minőségével, mind az ügyfélkezeléssel. Facebookon egy külön csoportot hoztam létre azoknak a családoknak, akik már voltak nálam fotózkodni. Ezen a felületen közvetlenebbül “tudom simogatni a lelkeket”, tudok olyan akciókat létrehozni, amik csak a VIP ügyfeleknek szólnak, tudok mutatni több fotót is egy-egy sorozatból, ki tudom kérni a véleményüket például egy háttér – vagy kellékvásárlás előtt. Fontosnak tartom – ha ennyi családot ismerek, hogy egy összekötő kapocs legyek, egy szuper közösség mozgatórugója. A gyerekeknek kalandparkos Zimmezoom Gyereknappal kedveskedek, a szülőknek pedig minden évben megszervezem a Zimmezoom Gálát, mely egy jótékonysági est (és egy szuper buli is egyben).

A 2019-es év két szempontból is vízválasztó dátum a Zimmezoom életében: egyrészt “engedtem a több éves nyomásnak”, és elkezdtem újszülöttfotózást oktatni olyan fotósoknak, akik a fotósalapokkal már tisztában vannak, és szeretnének specifikusan elindulni a babafotózás útján, másrészt megvalósult az az álmom, hogy saját fotókkal illusztrált mesekönyvet adjak ki, mely a piacon teljesen egyedülálló.

Ha bemutatkozásom elnyerte a tetszésedet, nézz körül a galériámban, olvasgass referenciát a munkámról és rólam, majd válaszd ki a szívedhez legközelebb álló csomagajánlatot!

Szeretettel várlak a Fotóstúdiómban!

Dorka